位置:教育考试网 > 四六级 > 正文 >

2015大学英语四级词汇练习题及答案解析(4)

2019年08月13日 11:10来源:未知手机版

601002股吧,木叶丸是谁的儿子,陈影

2. These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other. A. differ B. detail C. distinguish D. defeat 3. The president of that company was very calm during the political _______. A. failure B. fashion C. proceed D. crisis 4. _______ is usually the chief enemy of the camera lens. A. Oxxasion B. vain C. Moisture D. Deck 5. The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle. A. dash B. cell C. crew D. gay 6. On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days. A. insects B. human C. inhabitants D. flights 7. One of the main reasons for air pollution is that many cars _______smoke into the atmosphere. A. gather B. hire C. discharge D. escape 8. Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely. A. cable B. cage C. border D. bay 9. She gave him a _______ that she could not come to his party. A. mistress B. shoot C. neck D. hint 10. When the temperature is below zero, water will _______. A. freeze B. virtue C. sink D. seek 11. 1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not. A. odd B. even C. extra D. nut 12. He always _______ to everything and never agrees with anybody. A. projects B. gives C. folds D. objects 13. I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship. A. retained B. represented C. reported D. required 14. He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located. A. painting B. illustration C. drawing D. sketch 15. He is deeply _______ in the trouble of his company. A. involved B. occurred C. packed D. represented 参考答案:1. D 2. C 3. D 4. C 5. C 6. C 7. C 8. A 9. D 10. A 11. A 12. D 13. A 14. D 15. A

本文地址:http://www.jiaokaotong.cn/siliuji/181690.html 转载请注明出处!

今日热点资讯